pembe fasulye fasulye fasulye için ürünler (4)

Pişirilmiş Haricots Lingots 840g - Cassoulet'lerimiz

Pişirilmiş Haricots Lingots 840g - Cassoulet'lerimiz

Fransa menşeli haricots lingots, pişirilmiş sos (domuz eti, baharatlar, sebzeler, sarımsak, domates bazlı), tuz, karabiber. ŞEFİN TAVSİYESİ: Bir cassoulet'e eklenebilir veya basitçe bir etin yanında servis edilebilir. Pişirme süresinin sonunda, tavuk yemeğinin üzerine dökmeyi deneyin. Pişirilmiş fasulyeler: çok basit ama o kadar lezzetli bir tarif!
Tahıllar

Tahıllar

Buğday Pirinç Ruşeym Arpa Mısır Fıstık vb …
Madagaskar Vanilya Baklası - 18 cm - TULEAR Çeşidi

Madagaskar Vanilya Baklası - 18 cm - TULEAR Çeşidi

- Madagaskar Vanilya Baklalarımızı keşfedin. - Grand Cru TULEAR. - Doğrudan Üretici, 2022 hasadı. - Analanjirofo bölgesinin merkezinde yetiştirilen bu etli vanilya çeşidi, bir parça meyan kökü ile karamelize bir tat eşliğinde hafif anasonlu ve tatlı-acı aromaları yayar. Büyüdüğü yükseklik ve kuru kışlar, ona güçlü bir aromatik özellik kazandırır. - Baklalarımız 18 ila 20 cm uzunluğundadır. - Hava geçirmez ve yeniden kullanılabilir bir torbada teslim edilir. Kalite garantileri: - “A1 çatlamamış” kategorisi - Vanilin içeriği için sistematik analiz (yüzde 1,6 ile 2,2 arasında) - Su içeriği için sistematik analiz (yüzde 30 ile 38 arasında); - Tam, sağlıklı, esnek ve dolgun baklalar; - Üretilen her parti için izlenebilirlik ve kalite analizi; - Occitanie bölgesinde kendi elimizle paketlenmiştir.
Tuz otu

Tuz otu

Avrupa Salicornesi (Salicornia europaea), aynı zamanda "Deniz Kornişonu" veya "Deniz Fasulyesi" olarak da bilinen, yıllık bir halofit ve yenilebilir bir bitkidir ve Chenopodiaceae ailesine aittir. Tüm kıtaların ılıman bölgelerine özgü olan bu bitki, Fransa'da deniz kıyılarında ve tuzlu bataklıklarda yetişmektedir. Salicorn, genç saplarının tamamen yenilebilir olması ve gurmeler tarafından çok beğenilmesi nedeniyle oldukça değerli bir bitkidir! Tuzlu tadı ve çıtır dokusuyla, genellikle balık veya deniz ürünleri bazlı yemeklerin yanında kullanılır. Tat olarak kuşkonmazı andırsa da, kendine özgü bir lezzeti vardır.